Badkamer afwerking

Bent u op zoek naar een unieke en mooie afwerking voor uw badkamer? Kijk dan eens naar onze wand en gietvloer afwerking voor uw badkamer.

Wand afwerking

Als wand afwerking voor de badkamer kunt u kiezen voor Base Beton. Het is waterdicht, ijzersterk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk . Het is een goed alternatief voor tegels in de badkamer. Het wordt naadloos aangebracht en voorkomt hierdoor slijtage. Een groot voordeel van Base Beton is dat het op verschillende ondergronden is te gebruiken, waardoor er vaak niet gesloopt hoeft te worden. Base Beton is verkrijgbaar in standaard kleuren, maar is ook leverbaar in iedere NCS- of RAL-kleur.

.

Gietvloer in uw badkamer is eenvoudig in onderhoud

Stone Gietvloeren van beton zijn compleet naadloos, vloeistofdicht, duurzaam, slijt- en krasbestendig en als volledige vervanging van een tegelvloer. Het is eenvoudig schoon te houden, omdat er geen voegen zijn, zoals wel het geval is bij tegels. De vloer is geschikt bij vloerverwarming. Ook blijft een gietvloer badkamer schimmel-, vlek- en kalkvrij (mits goed onderhouden). Er zijn geen speciale reinigingsmiddelen nodig. Een gietvloer badkamer is dus bijzonder eenvoudig in onderhoud, en het levert vele gemakken op.

Advies over een gietvloer in uw badkamer?

Wilt u graag meer informatie over een gietvloer badkamer? Of wilt u advies over welke soort gietvloer voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte badkamervloer.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig en/of een gratis offerte voor stucwerk opvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een gietvloer in uw badkamer

Stukadoorsbedrijf Detlef Domhof

Het voordeel van een gietvloer badkamer is dat u deze vloer kunt laten doorlopen in de andere ruimtes, bijvoorbeeld uw slaapkamer. Zo wordt er één vloer gecreëerd, die warm en zacht is en bovendien erg mooi is om te zien.